trallalala

verkar som att de bara är Nettan som lyckats läsa de förra inlägget :P jag fattar inte vad som hände och orkade inte göra någotåt de :@



"min söster bor i ett hål i väggen och jag är faktiskt avundsjuk på henne så jag brukar hoppa in till henne för de tycker jag om".........

"fast hon är inte övertygad om de här med att dela rum..."



mammas julkpapp till Levisen hon tycker han sak lära sig att bära tidningen i tid ;)
jag fasar lite för den dagen han inte kommer in i de lilla hålet längre...Dixi kommer ju bli glad iafl;)

hur går de med syrran Doris humör? hysterikan :P lillen säger till direkt när han inte har samma åsikt, sicket jäkla humör alltså!! fick för mig att jag skulle klippa klorna innan jag gick oh la mig för några dagar sedan, vi väckte hela huset.. de är inte att han tycker de är läskigt och äckligt och hemskt när man klipper då är han jätte duktig men att vara stilla och jag håller i tassen har vi helt klart delade åsikter om;)



systrami :)

han ler mer och mer vi leker och jag kommer hem och han är riktigt glad, försökte få de på kort men de gick inge vidare.. ser galet kul ut när han knappt har några tänder alls ;)

allt går som smort i valpens liv med vårt största problem nu är kampen.. detta ska vi ta tag i nu!

ha de fint! Matilda Dixi och levi

KAAAAAALT

Första skolveckan klar! behöver bara åka 06:20 tåget en dag i veckan nu TACK! men måste ju ändå upp och ut med hundarna och träna en sväng så fem ringer klockan! Men då vill valpen gosa lite först... och jag vill helst inte gå upp alls men som Nettan säger våga vägra frys så vi klär på oss och pulsar ut i snön på åkrarna så dom små kan springa ordentligt innan de är dags för frulle!

tycker han kan stanna i växten en stund nu, Dixi blir bara mindre och mindre för varje dag som går, och i går va hon hos frisören så nu är hon ännu mindre :) men snygg som få!

va uppe på planen hela förmiddagen och de blåser verkligen igenom än! svinkallt även om de bara va -2. hade inte varit fel med en utlandssemester nu.. lalala! så eftermiddagen har jag och hundarna tillbringat i sängen med Sally Santesson!! hahahah jag älskar Sally

Veckans projekt har varit att måla hinder, och Levi skulle ju såklart hjälpa till och vägrade stanna innanför något galler så han klättrade över och tog sig ut på sidorna = han va blå och vit, fick ingen bra bild på detta och mamma tyckte de var dags för bad och om hon fixar de själv så varför inte så nu är han nybadad och fin och luktar gottJ men tyvärr inga bilder:P

Anna och jag har stått för målandet med coaching av bonnen och ja dom blir riktigt riktigt fina måste jag säga!

Nu ska vi ut i kylan på promenix!

 

Matilda , Dixi o, levi


lille Levi

7 kg och 38 cm i manken så storeller liten :P är lille levi på sin 13 veckors dag :)

matte är fruktansvärt tråkig när hon går till skolan!!!!!!!! och sen ska hon sitta och knappa och stirra på en skärm för sånt måste man göra säger hon... jag har iafl varit ute med mina bästa kompisar en sväng med matte nu i kväll :D och fått träna lite lite :) lite tänker hon på mig i alla fall. Pussisar på alla mina syskon!  / LEVI

film och bilder från Kista och Stockholm ;D


Cert loppet :)


världens Finaste och långhårigaste Dixi :)


skogspromenad hos annica





Jag älskar snö!!!


Världens bästa Anna och Haggan




Finaste Ess








STOCKHOLM!!!

Tjingelingan!

halv sex var vi hemma i morse.. meningen va att vi skulle kommit iväg i tid i går men vi skulle bara göra massa saker först och man vill ju absolut inte åka i från familjen Aller! men vi skulle ta de lugnt och inte somna och de lyckades vi ju med :)
de va halt och skit väder vissa bitar men anna kör och tryggt och säkert! stannade för att sova 20 min men vaknar efter två timmar... lyckat!
sov tre timmar och sedan va de dags att åka till göteborg! men nu är jag hemma och håller på att packa upp och de är så tråkigt så de räcker för 13! så inte så konstigt att jag hamnade här kanske...

Veckan har iafl varit grymt bra! kista mässan är ju husdjursmässa vilket innebär - illrar, möss, kaniner, hästar, kor, getter ormar, lamor och fpglar och grejer... och på köpet miljoner barn som är precis ÖVERALLT! Levi har varit med som maskot och skött sig helt fantastiskt bra!! men han har visat ännu mer att humör de har han! Alvin och han har campat tillsammans i en bur och första dagen va han rent ut sagt förbannad över detta men han insåg att ja ja de är så de ska vara så de har inte varit något problem alls sen, illrarna va skit fula och äckliga och han backade och skällde så vi satt flera gånger vid dom så att han fick kolla in dom och sedan gick de jätte bra kaninerna va de likadant med. och sen alla barn! får jag klappa!? de gick ju knappt att ta sig fram men vi tränade kontakt och bara gick och han va så duktig! tränade nosdutt och ligg mitt bland folket och han är så koncentrerad! de är verkligen bara vi två hans värd då :) och massa massa barn har hälsat på honom och han bara står och låter sig klappas en stund medans han fick godis av mig för dom va lite mycke ibland men han skötte sig så fint! han är inte mycke för att hälsa på sånna han inte känner och de känns bara bra  !
sen var de några som kom fram direkt och frågade om de va en liten eklidenvalp :) och han vet mycket väl att han är söt för de kan han nog inte undgå att höra ;)

tävlandet har gått GRYMT bra! och tävlingen va riktigt trevlig :)

Matilda och Bea uppflyttade till agility klass 3!!
Gandalf och anna  snygga nollade lopp!
Annika och Ess  en första och en andra placering
No limit en vinst och en andra plats
Team Aller för två vinster!

Grattis!!! ;D

och jag och min lilla svarta Dicken fick en 4 placering och hopp cert :) jag är bra stolt över henne! hon va helt galen när vi gick in på plan, fick plocka loss henne från mitt ben lite snyggt och diskret, jeans är bra att kampa i ;)

så varje kväll har de firats med mat, tårta och kladdkaka i Annikas lilla hus :) mysmys!
nu dröjer de nog ett tag tills vi åker till annika igen men när hon minsta anar de kommer vi och terroriserar henne igen :)

Nu laddar vi inför 110 mil till normaling i mars! :)


100102

hur lång tid ska de ta att lära sig att skriva 2010? de ser märkligt ut!

nyår va lugnt och skänt jag och anna hade sex hundar att ta hand om så vi körde hela natten och ingen hund var beröd av smällarna trots att vi på 12 slaget hamnade mitt i fyrverkerierna men ingen som brydde sig! SKÖNT! :) så tolv slaget firade jag Anna Dixi levi Gandalf Enthra Alvin och Bea i Nuwsan men 29 grader i bilen!

agility träning har de blvit tre dagar i rad nu och Dixi har varit helt galen varje gång så de känns kanon bra nu inför Kista :) i natt åker vi! fyra dagar agility kan knappast bli mycke bättre skulle jag tro :) och att vi får bo hos familjen Aller i sverigest finaste och minsta hus gör inte saken sämre! så packandet är i full gång nu! :)

Hoppas  ni hade ett bra nyår och gott nytt 2010!

2009 i bilder kommer snart :)






RSS 2.0