SOLIGT



De är kallt de är snö upp till låren och de är SOL!:)

SNÖÖÖ



Bilder från dagens runda runt industrian!



-kanin! ;) Enthra och Gandalf




De är ju märkligt att valpen på fyra månader kan ligga kvar fint med schnauzern på snart sex ÅR tycker de är svårt..





Finaste Levisen ;)

PULSA PULSA PULSA helt galet va de är mycke snö! De allra allra bästa är att rasta hundarna i snöstorm för de är inte en kotte ute så hundarna kan härja som dom vill, och på kvällen lyser gatlamporna bara för oss :) Promenaderna tar mycke längre tid än vanligt men de är faktikst ganska mysigt när man väl kommit ut! och värstingt värsting prognoserna säger att de ska snöa fram till torsdag :O de kommer bli hur mycke snö som helst! och som anna sa - jag tycker inte om snön men jag har faktikst börjat acceptera att den är där men de behöver kanske inte komma mer!
Jag orkar inte vara negativ till snön längre så de är bara ut och pulsa!

jag och Lilla Tillan åkte med joel i natt och skottade snö! hur mysigt som helst! :) lika mysigt va de inte när vi vaknade i morse och Levi och Alvin hade hittat varsin toalett rulle som dom hade delat i TUSEN bitar på mitt rum... hmm... men vi lekte ju bara liiiiite... visst visst :)

Förkylning och feber stoppar inte oss! :)

Matilda

exakt vad är de som händer egentligen?!

på två veckor, TVÅ VECKOR! försvinner en 18 åring och 3 st tar livet av sig i LILLA varberg, hundar försvinner och andra dör.. vart är världen på väg egentligen?! saker , människor och hundar kan ju faktiskt inte bara försvinna spårlöst? :/

i dag har här varit kaos jag vaknade bom förkyld och gick upp och ut med hundarna gjorde mig lite frukost och bäddade ner mig med frukost. hundarna med ben och ett vedträ till Levi för då har han att göra så att jag iafl en lite stund kunde få kolla på OTH :) då ringer Anna - Mamma Anita, Enthra kissar och bajsar blod och loppan har fått en pinne undertungan och i kinden? KAOS jag blir hundvakt åt E och G medans Anna åker för att göra historia prov för att vi sedan ska åka till veterinären som ABSOLUT inte hade någon tid förens klockan två. medans jag och enthra ligger i sängen och tycker synd om varandra opereras loppan i slöinge. allt gick fint, och tur att dom hade tid vid tio eftersom att ck skulle åka till tyskland klockan ett... ja JÖSSES!
så nu har jag tillbringat eftermiddagen hos vet. med Anna och Enthra och tagit prover och grejer och i morgon kommer fullständigt svar, vi hoppas på att prinsessan blir bra igen FORT :) <3

Levisen fick praktisera hos veterinären och väga sig och kolla läget :) 10 kg väger den lille prinsen nu! gud va han är stooor!

ska försöka få upp lite film och bilder till helgen :)

Ha de fint :)


2010-02-15

VADÅ trodde du att jag skulle vara odräglig att ha med i ridhuset? jag sitter ju bara och kollar på snällt :)

världens bästa lilla valp va med i ridhuset i går och shit va han va duktig! inte beröd för fem öre, blev attakerad av en liten cavalier men han satte sig ner och höll kontakten med mig medans den lilla stod och vrålskällde på han. FINHUND :) annars satt han och kollade på mig mest hela tiden :)
fick tränat lite släppkomandon och lite ingångar :) FIN HUND :)

Världens bästa leeevi :)

2010-02-14

alla hjärtansdag firar jag och lilla matilda i sängen med varsin dator på magen chokladhjärtan och hundar ÖVERALLT!

i går va de två månadersen levi flyttade hem till oss! de känns som han har funnits där alltid :) växer växer och växer gör han och nu mera blir han kallad för reeeeeeven..

våra hinder hade blivit översnöade så de enda vettiga vi har gjot i dag är att skotta fram hindrena och skottat planen, eller ah jag och matilda gjorde väl inte sy mycket mer än va moraliskt stöd i traktorn ;) tack för hjälpen jowel!

Vårat nya nöje är att sy puffar till hundarna, gandalf har fått en blixten mc queen puff och levi har fått en ljusblå som de står mc queen på :)



dixi kan inte träna med sin tass så i kväll får levii följa med själv och vara moraliskt stöd :)


senaste nytt...

LÅÅÅÅNG dag i dag i köpenhamn, årets traditionella dag på bellacenter med modevisningar och de allra senaste;) riktigt schnajdigt och jag tror att de kommer bli ett roligt år i klädväg! :D

Gammeltanten My i huset har bara blivit tröttare och tröttare och vill helst inte promenera alls, de är till att bogsera henne runt en kort runda och de är inte kul att se henne så gammal och trött. Sophie va i varberg i går och skulle kolla över gandalfs nacke så då fick hon kolla till My också. de visade sig att hon har en ryggskada hon vet int eom den är gammal men jag misstänker detta med tanke på att hon varit skröpplig länge. hon har inte haft ont men hon har använt helt fel muskelgrupper och går som en potta skit och har inga muskler bak, desto mer fram och de har blivit fel hela vägen så nu har hon fått en rejäl massage och  så ska vi tillbaka om sex veckor. Sophie tycker hon är en pigg elva åring som kommer hänga med oss flera år till :) de känns skönt! och om vi kan få ordning på hennes rygg kommer livet bli än bättre för våran korkade blondin :)

Dixi har gått och fått någon infektion runt ena klon, så i dag har hon varit hos farbror doktorn och fått antibiotika salva... "klon är inte bruten men håll koll på den så den inte trillar av" jag kan inte hjälpa de men jag har inte mycket till övers för MÅNGA vetrinärer... så nu är de tratt som gäller och tvätta och smörja. livet är piss när man lever i en tratt. men vi smyger av den när vi myser :)

Levi lever livet och nästa vecka har jag lov! då jäklar ska de hända grejer! han växer så de knakar och man kan inte längre bära med sig saker upp för trappan man måste använda båda armarna för att bära han... innan satt han på ena armen nöjd.. jösses..  nästan 10 kg väger han nu :O

nu ska vi krama kudden, jobb i morgon!

/ Matilda och de fyrbenta

massa massa massa snö!

MAMMA MAMMA SER DU DE SNÖAR!! MAMMA MAMMA JAG SER UT SOM EN GRÅ TERV NUUUUU!!!! JAG SER UT SOM GNANDALF!! MAMMA MAMMA DE HAR KOMMIT MASSA MER SNÖ JAG VILL UT I GEN! MAMMA!!!!

de tar 25 min att runda industrian i vanliga fall i dag tog de 60 min i snöstorm! jag har aldrig sett så här mycke snö i lilla varberg!




vi lever...

som sagt, vi lever! men vi vill bara ha lov nu!!!

mitt nya motto är dissa alla vinter deprimerade men när jag tittade ut i morse och de kommit ytterligare 20 cm snö så va de inte många glada miner.. men hundarna bara älskar de och de blir inte smutsigtinnte, och i går sa någon att "kalla vintrar blir de varmare sommar" och de hade ju inte varit fel :) så nu är jag lite gladare igen!
tur att man har hundarna så m,an kommer ut iafl!! :)

vi går upp alldelest för tidigt på morgonen går ut en runda käkar frulle tillsammans och sedan åker jag till skolan, kommer hem på eftermiddagen och sen ärde promenad och hundaktiviteter! de är därför vi inte hinner mycke mer nu för tiden :) ge mig gärna lite fler timmar på dygnet! tack!
i går kväll gjorde vi vad som behövdes, ett gekås besök, ala 25 minuter! man hinner nästan med allt utan att man handlar för mycke. hundben för att säkra min sömn och skor och annat som valpen just nu tycker är kul att äta på, tycker inte vi nämner några namn, sockar och ja allt annat va väl inte nödvändigt men alla vet väl hur de bliiiiir.... man måste vara effektiv på dygnets 24timmar ;)

i morgon ska vi in till klubben med kia och träna litte på allvar ;) och anna ska opereras i morgon så hunarna har lekkompisar HELA dagen och rasmus har att göra ;) haha kan inte bli bättre!

men idag ska vi ligga i sängen HELA dagen och kolla på film!

ha de fint och hoppas att ni inte snöar inne!


RSS 2.0